Αλεξάνδρα το Τάβλι | Official Page

Η “Αλεξάνδρα το Τάβλι” (Alexandra Tavli 1.41a) το Δωρεάν τάβλι με αντίπαλο τον υπολογιστή. Ηταν (τότε) ίσως ενα απο τα πιο διασκεδαστικά πρόγραμμα τάβλι που φτιάχτηκαν ποτέ και όχι επειδή το λεω εγώ! Αλλά επειδή το λένε τα χιλιάδες (κυριολεκτικά) e-mails με συνχαριτήρια που έχω πάρει και τις δεκάδες χιλιάδες downloads που έχει το πρόγραμμα. Η ιδέα ξεκίνησε μαζί με τον Δημήτρη Α. καθώς συζητούσα μαζί του ένα χειμωνιάτικο μεσημέρι για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι τάβλι, το σατανικό μου μυαλό δεν άργησε να πάρει μπρος! Ξόδεψα μεγάλο κομμάτι από τον ελεύθερο μου χρόνο για να φτιάξω αυτό το παιχνίδι πιστευω οτι αξίζει να το δοκιμάσεις!… (ετσι και αλλίως ειναι δωρεάν). Δύο χρόνια έκανα να το ολοκληρώσω, είχε πάρει το όνομα του απο την κοπέλα μου (τότε) την Αλεξάνδρα Λ. αν θέλεις ρίξε μια ματια στο πως φτιάχτικε αυτο το πρόγραμμα ή κατέβασε το δωρεάν από εδώ ξεκίνα την δράση και καλή διασκέδαση!…

Δωρεάν τάβλι με αντίπαλο τον υπολογιστή

  • WINDOWS 7/8/10 UPDATE:Τα πρόβλημα με τον ήχο στα Windows 7 και μεταγενέστερα λύθηκαν! Απλα κατέβασε την νέα έκδοση της ‘Αλεξάνδρας’ 1.41a και αφού πρωτα κάνεις απεγκατάσταση την προηγούμενη έκδοση (αν υπήρχε) εγκατέστησε την νέα. –τα στατιστικά σου δεν θα επηρεαστούν. Εχω προσθέσει και κάποιες επιλογές για donation – να εισαι καλα και καλή διασκέδαση με την ξανά ομιλούσα ‘Αλεξάνδρα’ το τάβλι που μας κρατάει συντροφία απο το 2002.

 

Αν αγάπησες την ‘Αλεξάνδρα’ μπορείς να κάνεις μια μικρή δωρεά, κανε κλικ για να δεις τους τρόπους.

 

Χαρακτηριστικά :

Υποστηρίζει Ελληνικά και Αγγλικά.
Τρέχει σε Windows 95/98/2000/XP/Vista/7/8/10

  • Τέσσερις διαφορετικές ταβλιέρες
  • Επτά είδη πούλια
  • Τέσσερα είδη ποτά!
  • Τρία διαφορετικά τραπέζια
  • Φωνητικά μηνύματα
  • Βελτιωμένη μηχανή κινήσεων (1.36)
  • Πολύ χιούμορ!
  • 100% τυχαίο ζάρι (για να μη λές!)
  • Στατιστικά για κάθε παίκτη
  • Τέσσερα επίπεδα αναίρεσης κίνησης (δοκίμασε το)
  • Ανάλυση κινήσεων

Έλαβα κυριολεκτικά εκατοντάδες emails για την “Αλεξάνδρα το Τάβλι”, επισης υπηρξαν αναφορες και σε πολλά περιοδικάκαι πραγματικά αυτή ήταν και η καλύτερη πληρωμή για τον κόπο μου! το Hotmail τότε  έδινε χώρο μόνο 5ΜΒ και έτσι δεν χωρούσαν αλλά έχω κρατήσει “μόνο” 650 περίπου μηνύματα αλλά σίγουρα είχαν περάσει τα 1.500 (σας ευχαριστώ όλους!) να μερικά απο αυτά τα emails:

EMAIL ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΒΛΙ:
****************

Μεγάλε η Αλεξάνδρα είναι χάρμα, μόλις χθες κατέβασα το τάβλι και είμαι κατενθουσιασμένος. Θάθελα να έχω την πλήρη έκδοση και για τα άλλα παιχνίδια, γιατί η δουλειά που έχεις κάνει είναι “το κάτι άλλο”. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε εσένα, αλλά και στην Αλεξάνδρα, που με την φωνή και τις εκφράσεις της, μου έφτιαξαν την μέρα μου.

Και πάλι Ευχαριστώ !!!

Υ.Γ. Το όνομα μου είναι : Ν. M.και το email μου :

EMAIL ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΒΛΙ:
****************

Kalispera Kurie Kaouni.

Epidi den dnwrizw  thn hlikia sa 8a sas milaw ston plu8intiko….An den sas peirazei…An kai apoti katalabainw prepei na eiste mikros sthn hlikia…Telws pantwn….

Onomazomai Anastasia kai eimai apo thn Thessaloniki, Sindo Thessalonikis.
Mporw na pw oti eimai kataen8ousiasmeni me to tabli “Ale3andra” pou exw sta xeria mou…Den exei sumasia pws kai apo pou to brika,alla oti oloi exoun 3etrela8ei me to paixnidi pou ftia3ate!!

diabasa stis boh8eies oti to kalokairi tou 2002 8a einai etoima kai ta alla 2 paixnidia,oi portes kai to plakwto ennow.

8a sas parakalousa an ginetai,na mou sthlete ena munhma gia to pws mporw na brw ta paixnidia auta…Exw pollous filous pou endiaferontai na ma8oun…Mporeite na mou apantisete???please!!!

Euxaristw gia ton xrono pou mou afierwsate,

me ektimisi,
Anastasia.

EMAIL ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΒΛΙ:
****************Συγχαρητήρια για το ΦΟΒΕΡΟ ΤΑΒΛΙ.Η Αλεξάνδρα τέλεια.  Δεν έχω ποδήλατο πες της.Η ιδέα για τραπεζάκι με σεμέν άπαιχτη.Στείλε με σε παρακαλώ και τα υπόλοιπα παιγνίδια όταν τα τελειώσεις.  Πραγματικά αισθάνομαι υπερήφανη που Έλληνας σχεδίασε ένα τόσο ωραίο παιγνίδι.  Τόσο καιρό έπαιζα το τάβλι της SIERRA και παίζω με όλους τους ηλίθιους που μπορεί να βάλει ο νους σου.Μια μικρή παρατήρηση.  Μπορείς να κάνεις τα ζάρια λίγο πιο μεγάλα, για εμάς τους τυφλούς ταβλαδόρους.Με φιλικούς χαιρετισμούςΤζοβάννα Λ.

EMAIL ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΒΛΙ:
****************

Geia soy!

Eimai h Voula kai thelo na mou steileis tin nea ekdosi tis
Alexandras me to fevga kai to plakoto…. Einai poly kalo to paixnidaki sou.

Perimeno loipon.
Thanks in advance.!

EMAIL ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΒΛΙ:
****************

Adelfe katebasa tin “Alecsandra apo to www.n17.gr k ine gamatw.

Se parakalw poli an exis teliwsi tin doulia pou ekane me ta dio pexnidia pou
den ixes teliwsi k to tournoua mou ta stelnis?

Se periptwsi pou mou stilis meta tis 01/07/02 se parakalw stile sto
giati to mail apo to opio sou stelnw twra den
tha doulebi pia.

Se efxaristw poli