Οι δημόσιες κάμερες διαβάζουν την σκέψη σου

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗ: 
‘Οι δημόσιες κάμερες διαβάζουν την σκέψη σου’ – Πρόγραμμα Kermal.

Ο άνθρωπος Μπράιχ Κέρμαλ:

Λίγα είναι γνωστά για τον Γερμανό φυσικό Μπράιχ Φιξ Κέρμαλ ή κατά άλλους Dr. Gedankenleser, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με ένα από τα καλύτερα συγκεκαλυμμένα προγράμματα του 20ου αιώνα, το πρόγραμμα ‘Geist-Aus’. O Κέρμαλ Γεννήθηκε το 1904 στο Βερολίνο, ο πατέρας του Φιξ Κέρμαλ ήταν καταξιωμένος μηχανικός. Ενώ η μητέρα του, την οποια δεν πρόλαβε να γνωρίζει, ήταν η Πολωνικής καταγωγής Αλεξία Φιλομένα. Ο Κέρμαλ έδειξε από μικρός την αγάπη του για τα μαθηματικά και την φυσική, έτσι ο πατέρας του αποφάσισε να τον γράψει σε ένα από καλύτερα πανεπιστήμια της εποχής, το Πανεπιστήμιο της Τυβίγγης. Τα παιδικά χρόνια του ήταν σημαδεμένα από την έλλειψη της φυσικής του μητέρας. Ο πατέρας του έλειπε συχνά σε ταξίδια ενώ η μητριά του η Μονικα Ρίφενσταλ του φέρονταν σκληρά, πολλές φόρες απάνθρωπα. Όταν καμιά φορά ρωτούσαν τον μικρο Μπράιχ, τι θα ήθελε να κάνει όταν μεγαλώσει; αυτός σχεδόν πάντα απαντούσε: ‘θα ήθελα να μπορώ να διαβάζω την σκέψη των ανθρώπων’. Ετσι φαντάζονταν οτι θα μπορούσε να ξέρει τι ηθελε η σκληρή μητριά του και να μην του φέρετε τόσο άσχημα.

Η Ελιτ των 11:

Τον Νοέμβριο του 1934 ο Μπράιχ απέκτησε έδρα στο πανεπιστήμιο του Βερολίνου. Τον καιρό εκείνον περνούσε ακόμα μια μεγάλη δυσκολία στην ζωή του, μιας και η σύζυγος του Μαρια Μπράουν Κέρμαλ είχε πεθανει απο τύφο. Ετσι ο Μπράιχ άρχισε να ασχολείται ολο και περισσότερο με τον Συνδικαλισμό και ειδικότερα με το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα των Γερμανών Εργατών το γνωστό NSDAP, απο όπου στη συνέχεια γνώρισε τον Αδόλφο Χίτλερ. Με το ξέσπασμα του Δεύτερου Παγκοσμίου πολέμου ο Μπράιχ μαζι με μια ομάδα επιστημόνων αποτέλεσαν την γνωστή ‘Ελίτ των 11’ οι οποίοι δούλευαν για τους Ναζί σε μυστικά εργαστήρια, αναπτύσοντας πρωτοποριακές τεχνικές και όπλα ώστε ο ‘άξονας’ να καταφέρει το τελικό χτύπημα εναντίων των ‘συμμάχων’ και να κερδίσει τον πόλεμο.

Η φωτογραφία Kermal:

Το πρόγραμμα ‘Geist-Aus’ αναπτύχθηκε σε εκείνα τα μυστικά εργαστήρια απο την ομάδα των 11, με αρχιερέα και επικεφαλής τον Μπράιχ Φιξ Κέρμαλ. Η Ιδέα ηταν οι στρατηγοί των SS να μπορέσουν να καταλάβουν τα σχέδια των στρατηγών των συμμάχων και φυσικά να αποκτήσουν το πλεονέκτημα που θα τους ‘έδινε’ τον πόλεμο. Ο Κέρμαλ ειχε αναπτύξει μια ειδική χημική ρητίνη η οποία απλώνονταν επάνω σε ενα κοινό φωτογραφικό φιλμ. Όταν ενας άνθρωπος φωτογραφίζονταν με αυτό το φιλμ στο πάνω μερος του κεφαλιού του σχηματίζονταν ενα σκαρίφημα της σκέψης του εκείνη την δεδομένη στιγμή! Παρόλο που το σύστημα ήταν επιτυχής και οι κατάσκοποι των Γερμανών μπόρεσαν να τραβήξουν αρκετές φωτογραφίες των αντιπάλων στρατηγών, δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν τις πληροφορίες που επιθυμούσαν και έτσι το πρόγραμμα εγκαταλείφτηκε.

*Σπάνια κατασκοπευτική φωτογραφία από τον σχεδιασμό για την απόβαση στη Νορμανδία (D-Day), τραβηγμένη με το σύστημα Kermal, ελάχιστα χρησίμευσε στο 3ο Ράιχ.

Το συστημα Kermal και η KGB:

Μετα το τέλος του Πολέμου και με την συνθηκολόγηση της Γερμανίας η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών KGB απέκτησε πρόσβαση στο εργαστήριο όπου εργάζονταν η ‘Ελιτ των 11’. Αν και ολοι οι επιστήμονες ειχαν αυτοκτονήσει παίρνονταν κώνειο τα δεδομένα που βρήκαν ήταν αρκετά για να αναπτύξουν ένα νέο παγκόσμιο υπέρ-οπλο. Ενα όπλο που ως σήμερα κρατούταν ως επτασφράγιστο μυστικό. Το σύστημα φωτογράφησης KERMAL. Η Εξέλιξη αυτής της ειδικής ρητίνης και η μεταγενέστερη ψηφιακή της έκδοση έδωσε στην ρώσικη υπηρεσία πληροφοριών ενα απίστευτο πλεονέκτημα κατασκοπίας! Και φυσικά την γνωστή αποκάλυψη του σκανδάλου ‘Ντασμάροφ’ που συγκλόνισε την ρωσική κοινωνία, το ξεσκέπασμα της υπόθεσης ‘Κλίντον-Λεβίνσκι’ καθως και το θέμα με το αν ο ‘Σακης ρουβας ειναι gay’.

Το πρόγραμμα σήμερα:

Δυστυχώς η φωτογραφία Kermal, δεν σταμάτησε στα άδυτα του μυστικού εργαστηρίου των SS. Κατα την κατάρρευση της ΕΣΣΔ η ρωσική κυβέρνηση αποφάσισε προκειμένου να σωθεί οικονομικά η χώρα να πουλήσει την πατέντα στην Ισραηλινή ‘As-salamu alaykum’ η οποία προσέφερε το αστρονομικό ποσό των δεκατριών κόμμα πέντε τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Η οποια με την σειρά της το ‘νοίκιασε’ σε ολες τις μεγαλες εταιρίες κατασκευής συστημάτων παρακολούθησης, έτσι ολες οι σύγχρονες κάμερες κάθε κράτους ανά τον πλανήτη διαθέτουν το σύστημα Kermal, Δεν σε βλέπουν απλά! Αλλα ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!… 

* Οι  χάκερς ‘M*Hazara’ κατάφεραν να κλέψουν αυτην την φωτογραφία απο τις Εγγλέζικες Kermal Cams στους δρόμους του Λονδίνου.

Τι μπορώ να κάνω;

Ο μόνος τρόπος για να μην μπορεί η φωτογραφία Kermal να διαβάσει την σκέψη σου ειναι να φοράς στο κεφάλι ‘μπικουτί’ έτσι η εικόνα που θα δημιουργείτο θα είναι θολή και ακατανόητη, επίσης μπορείς να βάφεις τα μαλία σου Φουξ! Χάκερς εχουν παρατηρήσει οτι το σύστημα δυσκολεύεται να δει πισω απο φουξ μαλλιά. Κλείνοντας να αναφέρω οτι η εταιρία SONY-ERICSSON σε μια παρτίδα των κινητών τηλεφώνων XPERIA Mini (SK17i) εγκατέστησε κατά λάθος το σύστημα Kermal. Να το σχετικό ντοκουμέντο:

* Τυχαία τραβηγμένη φωτογραφία από ανυποψίαστο κάτοχο κινητού Sony Ericsson XPERIA Mini Pro.

Καουνης Γιώργος
2013