Έλεγχος της νυχτερινής ούρησης μέσω δορυφόρων

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!
Ελέγχουν την ανάγκη για νυχτερινή ούρηση μέσω δορυφόρων!


Πόσες φορές δεν έχεις σηκωθεί από το κρεβάτι σου στο μέσο της μαύρης νύχτας για να πας τουαλέτα; Εκεί που έχεις το όνειρο το καλό και δεν θέλεις με τίποτα να ξυπνήσεις, μία έντονη πίεση από τη φούσκα σου καταντάει εκτός από εκνευριστική, προκλητική κιόλας. Και να ναι καλοκαιράκι πάει στα κομμάτια. Καταχείμωνο μες το κρύο να αναγκάζεσαι να σηκωθείς, η επαφή και μόνο με το παγωμένο πλακάκι του μπάνιου αρκεί για να σε ξυπνήσει καλύτερα κι απ’ το πιο εκνευριστικό ξυπνητήρι.

Σου φαίνεται τυχαίο γεγονός; Μία μπυρίτσα ίσως παραπάνω λες ότι έκανε τη διαφορά και σηκώθηκες χτες; Οι αντζούγιες σου έφεραν δίψα και ήπιες περισσότερο νερό από ότι συνήθως; Πως θα σου φαίνονταν πως αυτές οι δικαιολογίες είναι εντελώς ψέμματα; Πως θα σου φαίνονταν αν πίσω από το γεγονός υπάρχει μία ολόκληρη συνωμοσία; Και μάλιστα παγκόσμια!

Ο Δρ. Καρίμ και οι αποκαλύψεις:

*H έγκριτη Γαλλική εφημερίδα Le Monde αναφέρθηκε στην ερεύνα του Δρ. Καρίμ και μάλιστα σε πρωτοσέλιδο της, συγκεκριμένα  γράφει: “Ο Δρ. Καρίμ αποκαλύπτει τη συνωμοσία της νυχτερινής ούρησης μέσω δορυφόρων” – “ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΟ! Ελέγχουν την ανάγκη μας για νυχτερινή ούρηση μεσώ δορυφόρων”.


Το φαινόμενο του ελέγχου της ούρησης παρατήρησε πρώτος ο καθηγητής μοριακής βιολογίας Δρ. Καρίμ. Ο ίδιος σηκώνονταν αρκετά συχνά μες τη βδομάδα προς νερού του, ενώ μερικούς μήνες σηκώνονταν κάθε μέρα, μπορεί και δύο φορές στο ίδιο βράδυ. Σε συζητήσεις που είχε με συναδέλφους του αλλά και φοιτητές του πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης όπου δίδασκε, κατέληξε στο συμπέρασμα πως το φαινόμενο κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν.

Το 1984 έγραψε μία έκθεση στην οποία ανέφερε εκτενώς το γεγονός. Η επιστημονική κοινότητα αρχικά τον χλεύαζε, λόγο της εξωτερικής του εμφάνισης κυρίως όταν παρουσίαζε τα γεγονότα, καθότι αραβικής καταγωγής δεν καταδέχτηκε ποτέ να φορέσει κουστούμι και εμφανίζονταν με την παραδοσιακή κελεμπία. Τρία χρόνια αργότερα ο Δρ. Καρίμ πεθαίνει και ο ιατροδικαστής στη διάγνωση γράφει «Αϋπνία». Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός, και μάλιστα δύο μέρες αργότερα πέθανε και το αγαπημένο του ινδικό χοιρίδιο με τον ίδιο τρόπο.

Ο θάνατος του Δρ. Καρίμ, ενέπνευσε μία μικρή ομάδα ανεξάρτητων ερευνητών που ασχολήθηκαν με το θέμα για χρόνια. Μελετώντας διεξοδικά την έκθεση του και διακινδυνεύοντας την σωματική τους ακεραιότητα, οι ερευνητές αυτοί που για ευνόητους λόγους κρατούν τις ταυτότητες τους μυστικές έφτασαν στο συμπέρασμα πως ο έλεγχος της ουροδόχου κύστης μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους.

Μέθοδος Α’: Εισβολή στα όνειρα
Η μέθοδος αυτή είναι απλή και αποτελεσματική. Το υποκείμενο δέχεται ακτίνες χαμηλής συχνότητας που στοχεύουν απ’ ευθείας το υποσυνείδητο του. Οι δορυφόροι που τις εκπέμπουν φέρουν λογισμικό που προβάλει στο πρόσθιο κοίλωμα του εγκεφάλου ταινίες μικρού μήκους με θέμα τρεχούμενο νερό, αναυλίζοντα συντριβάνια και τουαλέτες πολυτελείας. Είναι καθαρά θέμα χρόνου μέχρι το υποκείμενο να ενδώσει στον πειρασμό και να σηκωθεί για την ανάγκη του. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται στο σύνολο του πληθυσμού

Μέθοδος Β’: Υποτροπιασμός μέσω ηλεκτρονικών συσκευών
Η μέθοδος αυτή εκμεταλλεύεται την ύπαρξη ηλεκτρονικών συσκευών στα υπνοδωμάτια. Ένας δορυφόρος ελέγχει την αναπνοή και τους καρδιακούς παλμούς του υποκειμένου. Μόλις κρίνει πως βρίσκεται σε κατάσταση REM, δίνει σήμα σε έναν δεύτερο δορυφόρο να ενεργοποιηθεί. Η δουλειά του δεύτερου δορυφόρου είναι να συνδέεται με το κινητό τηλέφωνο, ραδιόφωνο, τηλεόραση ή ξυπνητήρι του υποκειμένου και να παράγει έναν πιτσιλιστικό ήχο “πλιτς – πλιτς” ο οποίος δημιουργεί την ανάγκη για ούρηση. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται σπανιότερα, λόγο της πολυπλοκότητας της.

Μέθοδος Γ’: Βομβαρδισμός με σωματίδια Ω
Αυτή η μέθοδος είναι η πιο δύσκολη, αλλά και πιο αποτελεσματική. Ένας υπερσύγχρονος δορυφόρος στέλνει σωματίδια Ω στο υποκείμενο με ρυθμό 100μg/sec. Η διαδικασία αυτή έχει σαν αποτέλεσμα την εξάτμιση του νερού κατ’ ευθείαν από τα κύτταρα του υποκειμένου, αναγκάζοντας την υγρασία να περάσει μέσα από το αίμα στους νεφρούς. Έτσι σε ελάχιστα δευτερόλεπτα γεμίζει η ουροδόχος κύστη και το υποκείμενο αναγκάζεται να σηκωθεί προς νερού του. Η μέθοδος χρησιμοποιείται όταν οι Α’ και Β’ αποτύχουν.

*Διάγραμμα που αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι δορυφόροι στην συχνότητα Ω.

Αν σας φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, αναρωτηθείτε για ποιόν λόγο έχουμε θέσει τόσους δορυφόρους σε τροχιά. Σύμφωνα με τον νομπελίστα φυσικό Δρ. Κούκεμπεργκ χρειάζονται 25 το πολύ δορυφόροι για να καλύψουν τις ανάγκες μας σε τηλεπικοινωνία, παρακολούθηση καιρικών φαινομένων και χαρτογράφηση. Ξέρετε πόσοι δορυφόροι ήταν σε τροχιά στα τέλη του 2012; 108! Τέσσερις φορές περισσότεροι δηλαδή. Σκεφτείτε ξανά λοιπόν πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Ο σκοπός του προγράμματος:

Ο σκοπός του ελέγχου της ανάγκης για νυχτερινή ούρηση πηγαίνει βαθιά – βαθύτερα απ’ ότι θα νόμιζε και το πλέον αρρωστημένο μυαλό. Το όλο σκηνικό φαντάζει με τρόλινγκ της παγκόσμιας ελίτ. Κουστουμαρισμένα τυπάκια, πίνοντας μπράντι και καπνίζοντας πούρα βρίσκονται  σε μία αίθουσα με οθόνες και γελάνε με τους μισοκοιμησμένους κακόμοιρους που σκουντουφλάνε πηγαίνοντας προς την τουαλέτα. Κάθε άλλο, ο σκοπός τους είναι σατανικός! Χάνοντας τον ύπνο σου, χάνεις την αποδοτικότητα σου. Έτσι, αργά η γρήγορα θα χάσεις και τη δουλειά σου. Δίχως εισόδημα δεν θα μπορείς να αγοράσεις τα προς το ζην και έτσι θα λοιμοκτονήσεις. Αν το ανάγεις σε παγκόσμια κλίμακα, πρόκειται για μία τεράστια ομαδική ταφή των μικροαστικών μαζών. Τελικά, αυτό εξυπηρετεί το σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης για μείωση του πληθυσμού και κυριαρχία της σε όλη την υφήλιο!

*Κάποιες φωτογραφίες θυμάτων τραβηγμένες από συγγενικά τους πρόσωπα.

Τι μπορώ να κάνω;

Οι απαντήσεις σ’ αυτό το ερώτημα είναι ανάλογες με τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται. Παίρνοντας τες με τη σειρά, στην Μέθοδο Α’ πρέπει να εκπαιδεύσεις το υποσυνείδητο σου και να το κατευθύνεις εκεί που εσύ θέλεις. Σου προτείνουμε να ασχοληθείς με τον υπερβατικό διαλογισμό και μόνο. Στην Μέθοδο Β’ τα πράγματα είναι απλά. Βγάζεις κάθε ηλεκτρονική συσκευή από το δωμάτιό σου. Ακόμη και το απωθητικό για τα κουνούπια. Όσον αφορά την Μέθοδο Γ’ ακόμη ψάχνουμε τρόπους για να προστατευθούμε από τα σωματίδια Ω. Η λύση που σου προτείνουμε είναι εκπαίδευση της ουροδόχου κύστης ώστε να κατουράει χωρίς να μας ενοχλεί από τον ύπνο μας και σύνδεση με καθετήρα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

‘Άλλες λύσεις είναι η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας καφέ κατά τη διάρκεια της μέρας, ένας προσωπικός λαχανόκηπος στην αυλή του σπιτιού σου, ακόμη και η πρόσληψή σου σε μία βραδινή δουλειά. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να διαβάσεις το βιβλίο του Λεωνίδα Γιακουμάκη με θέμα τις παγίδες στον ύπνο και πως να τις αποφύγεις (Εκδόσεις Φτηνό Βιβλίο Κλειδί ISBN 986552729).

2013
Τάκης Τζαμαλίκος