Φωτογραφίες και Videos

Απο πιστσιρικάς έπαιζα ενα παιχνίδι το ELITE στον Commodore64 και αργότερα το Frontier: Elite II στην Amiga. Ο δημιουργός εκείνων των παιχνιδιών έβγαλε την σύγχρονη έκδοση του με τον τίτλο Elite Dangerous. Οπως καταλαβαίνεις οταν το ανακάλυψα (το 2017) το ψηλό έλιωσα. Εφτασα φυσικά ως το κέντρο του γαλαξία εκει διπλά στην μεγάλη μαύρη τρύπα.

Αυτο το video ειναι ενα πεντάλεπτο αφιέρωμα από τα ταξίδια μου στον κόσμο του Elite Dangerous, ελπίζω να το βρεις ενδιαφέρον.

Για σχεδόν εναν χρόνο έπαιρνα διάφορα βίντεο απο την γέφυρα του καλοχωρίου πηγαίνοντας για την δουλειά. Αλλοτε χαρούμενος τις περισσότερες φορές μελαγχολικός έγραφα ξανα και ξανα ενα video απο το ιδιο κομμάτι του δρόμου. Αυτο το δίλεπτο video ειναι το αποτέλεσμα που γεννήθηκε απο εκείνη την τρελλα, εκείνη την προσπάθεια να την παλέψω (τοτε δεν ηξερα τι θα τα κανω τα video απλα έγραφα). Αν θες αφηέρωσε 2 λεπτα απο τον χρόνο σου για αυτό.

Ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα που κατασκεύασα (έτσι για την τρέλα μου) ήταν το HGS. Σε μια εποχή που τα windows 95 ακόμα δεν είχαν καλά εμφανιστεί κάθισα και έκανα όλο αυτό το “πράγμα”. Μια πλατφόρμα που επάνω της έτρεχε χάρτες (που τους καταχώρισα εγώ) και μπορούσε να εξάγει διάφορων ειδών συμπεράσματα και πληροφορίες για γεωγραφική χρήση. Μου πήρε περίπου 3-4 χρόνια να το ολοκληρώσω, φτιαγμένο σε γλώσσα C

Μια μικρή παρουσίαση του παιχνιδιού και οι βασικές οδηγίες για το πώς να παίξεις. Το παιχνίδι ειναι του 2002 αλλα ειναι ενα vintage κομματι. Κατεβασε το απο εδω.