Το σύννεφο με το λάθος σχήμα

Aν προσέξεις για λίγο αυτήν την εικόνα ίσως διαπιστώσεις, οτι υπάρχει ενα σύννεφο το οποίο εχει “Λάθος σχήμα”. – Δες για λιγο την εικονα και αν το βρεις ΟΚ! είναι κομπλέ. Αν δεν το βρεις ή δεν εισαι σίγουρος, σίγουρη, τότε συνέχισε να διαβάζεις για να μαθεις ποιο ειναι.

_
Το σύννεφο με το λάθος σχήμα – Δεν το ειδες ε; Ναι ειναι φυσιολογικό, γιατι δεν εχεις διδαχτεί ποτέ για σύννεφα με λάθος σχημα! Ετσι δεν εχει δημιουργηθεί κάποιο μοτίβο στο μυαλό σου. Πως λοιπόν να βρεις το λαθος, οταν δεν μπορεις να το αναγνωρίσεις; Αυτος ειναι ο λόγος που ποτε δεν θα βρεις ενα σύννεφο με λαθος σχήμα.

Στην διαδρομή, της ζωης μας, αναπτύσσουμε πολλα, πόλλά, μοτίβα, και αυτο ειναι ΟΚ γιατι ετσι παίζεται το παιχνίδι. Αυτα τα μοτίβα, μας οδηγούν σε συμπεράσματα και ερμηνείες για τον κοσμο γυρω μας. Και στο αναπόφευκτο δίπολο του: Σωστό/Λάθος – Ηθικό/Ανήθικο – Όμορφο/Άσχημο – Καλό/Κακό… τατατα, τατατα, ταάάάτατά…

Είμαστε ολοι γεμάτοι απο ‘μοτίβα’ βάση των οποίον κρίνουμε ακατάπαυστα: τον εαυτό μας, τους άλλους, τα πάντα γυρω μας. Ακόμα και οταν διαλέγεις πατατες στον μανάβη το σύστημα αξιών σου, είναι εκει για να σου πει ποιες πατάτες να επιλέξεις, και ασφαλως ειναι εδω για να κρινεις αυτο ακριβως το κειμενο.
Και το πράγμα γίνεται απειρα πολύπλοκο με “Τα πιο σοβαρά” ζητήματα της ζωής μας.

ΟΚ George, λοιπόν; τι θελεις να μας πεις;

Λοιπόν the idea: Για λίγο, καθε μέρα οταν σε βολεύει, “Κανε τα πάντα ένα σύννεφο”. Τον εαυτό σου, τον άντρα σου, την γυναίκα σου, τα παιδιά σου, τον καθε άνθρωπο που σε επηρεάζει με οποιονδήποτε τρόπο, το καθε τι που σε επηρεάζει με οποιονδήποτε τρόπο, την δουλειά σου, τα οικονομικά σου, οποιοδήποτε ζητήματα, ολα, τα παντα, τα παντα! Κάντε τα ολα σύννεφα.

Ειδικά τωρα το φθινόπωρο εχει Εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα (μην τα χάνεις). Πάνε σε ενα μερος που σου αρέσει και κοιτα τα σύννεφα. Κοιτα την φύση, νιώσε βαθιά την ιδεα οτι δεν υπάρχει τίποτε να κρίνεις, τίποτε λαθος ή σωστό – τίποτε καλο ή κακό. – Κανένα δίπολο. – Δεν υπάρχεις ούτε καν Εσυ. – Οτι αναγνωρίζεις εκει εξω ειναι απλά “μοτίβα και προβολές”, που κρυσταλώθηκαν, που εγιναν αυτο που αναγνωρίζεις ως: Εγώ. Ωστόσο ο Πυρήνας Αποτελείται απο κατι πολύ περα απο ολα αυτα. Αποτελείται απο ατόφιο σύμπαν, απο ατόφιο φως. Χωρις σχήμα, χωρίς μοτίβα, χωρίς πεποιθήσεις, παρά την μακαριότητα του όλα/τίποτα.

Στον γαλαξία: Milky Way.
Στο σύστημα: Ήλιος.
Σε εναν πλανήτη με το όνομα: Γη.
Κάπου στα τέλη του: Δυο χιλιάδες και είκοσι, βάσει του Γρηγοριανού ημερολογίου.
Κάποιος τυπος με το ονομα: Καούνης Γιωργος.