Σκύλοι, τα αγαπημένα κατοικίδια των Illuminati


Αν εχεις κατοικίδιο πρόσεξε! Αυτο το αρθρο σε αφορά άμεσα!

Από μικρό παιδί μου άρεσε να ξυπνάω πιό νωρίς από όλους τα Σαββατοκύριακα και να στήνομαι μπροστά στην τηλεόραση που εκείνη την ώρα έπαιζε τις αγαπημένες μου εκπομπές. Πόσες και πόσες ώρες δεν έχω περάσει, κι αρκετοί από εσάς φίλοι που μας διαβάζετε, παρακολουθώντας τα κατορθώματα του πολυμήχανου αστυνόμου Σαϊνη, τα καμώματα του πάνσοφου Μπαμπαστρούμφ και τις περιπέτειες του περίεργου Τεν-Τεν.

Μεγαλώνοντας, άρχισα να καταλαβαίνω πως όλο αυτό το παρανοϊκό σκηνικό, δεν ήταν τίποτε άλλο από μία γερή πλύση και καθοδήγηση του παιδικού μου τότε εγκεφάλου. Τόσα κρυφά μυνήματα, τόσοι έντεχνα περασμένοι φόβοι και τόσο μίσος χώθηκε στο υποσυνείδητο μου, που χρειάστηκαν χρόνια υπερβατικού διαλλογισμού και υπνοθεραπίας για να τα αποβάλω. Οι Illuminati με μετέτρεπαν σε μία αδρανή μάζα, που με την κατάλληλη εντολή θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν όποιον ψυχωτικά ανώμαλο χαρακτήρα βόλευε το παιχνίδι τους την δεδομένη στιγμή.

*Ο Δις βραβευμένος με ‘Πουλιτζερ’ συντάκτης του ‘The Guardian’, Τάκης Τζαμαλίκος αποκαλύπτει ενα νοσηρό σχέδιο, παραθέτοντας ακράδαντα ντοκουμέντα. Από το 1979 οι Illuminati με την συνεργασία την CIA προωθούν τους σκύλους για κατοικίδια έναντι των γατών.

Γάτες εναντίον Σκύλων
Η πλειοψηφία του κόσμου που έχει ένα κατοικίδιο σπίτι, έχει σκύλο. Αυτό, αν και από πρώτη ματιά φαίνεται εντελώς τυχαίο, στατιστικά δεν μπορεί να ισχύει. Τι θέλω να πω. Έχεις πόσες επιλογές: τροπικά ψάρια, ποντίκια χάμστερ, παπαγάλους, μέχρι και σαύρες ιγκουάνα μπορείς να έχεις και όλα αυτά τα ζωάκια χρειάζονται ελάχιστη φροντίδα. Να μη μιλήσω για τις γάτες. Αυτά τα υπέροχα τετράποδα, ούτε μπάνιο δεν χρειάζονται, χέζουν μόνο σε άμμο, βγαίνουν σε πολλά όμορφα σχέδια και χρώματα και κυνηγούν τα βλαβερά τρωκτικά.

Οι γάτες συντροφεύουν τους ανθρώπους ως κατοικίδια ζώα από την εποχή της αρχαίας Αιγύπτου. Οι Αιγύπτιοι της εποχής εκείνης λάτρευαν τη γάτα ως θεά του σπιτιού. Οι κατοικίδιες γάτες προστάτευαν τους αγρούς και τις οικίες από μολύνσεις που προκαλούσαν διάφορα βλαβερά ζώα, όπως τα ποντίκια, και μερικές φορές τις θεωρούσαν όπως τα πολεμικά θηλυκά λιοντάρια. Πιθανότατα οι πρώτες εξημερωμένες γάτες να είχαν σώσει τους Αιγυπτίους από μολύνσεις εξαιτίας της παρουσίας τρωκτικών και η θεά-γάτα Μπαστ (Bast), ως προστάτιδα, να προέκυψε από το θαυμασμό για τις άλλες γάτες. Η Μπαστ ήταν κόρη του θεού ήλιου (Ρα) και διαδραμάτισε σημαντικότατο ρόλο στην αρχαία αιγυπτιακή θρησκεία. Υπάρχουν υποθέσεις ότι οι γάτες που κατοικούν στα νησιά της Κένυας στο Αρχιπέλαγος Λαμού, είναι πιθανότατα οι τελευταίοι απευθείας απόγονοι των γατών που ζούσαν στην αρχαία Αίγυπτο.

Σε πολλές θρησκείες στην αρχαιότητα υπήρχε η δοξασία ότι οι γάτες είναι εκστατικές ψυχές, σύντροφοι ή οδηγοί για τους ανθρώπους και ότι είναι παντογνώστες αλλά δεν μπορούν να επηρεάσουν τις ληφθείσες αποφάσεις των ανθρώπων, επειδή δεν έχουν φωνή. Στην Ιαπωνία, η Μανέκι Νέκο (Maneki Neko ) είναι μια γάτα που συμβολίζει την καλοτυχία. Ενώ για το Ισλάμ αποτελεί ιερό ζώο, ορισμένοι συγγραφείς αναφέρουν ότι ο Προφήτης Μωάμεθ είχε μια αγαπημένη γάτα, με το όνομα Μουέζα. Λέγεται ότι η αγάπη του για τα ζώα αυτά ήταν τόσο μεγάλη, ώστε “θα προτιμούσε να έμενε χωρίς το μανδύα του παρά να ενοχλούσε μια γάτα που θα κοιμόταν επάνω σε αυτόν”.

Ο Σκύλος αντίθετα, γαυγίζει, γεμίζει σάλια τους καναπέδες και τρίχες τις μοκέτες, ενώ ορισμένες ράτσες μασουλάνε έπιπλα, παντόφλες και άλλα αντικείμενα εντός του βεληνεκούς της μουσούδας τους. Τα τσιμπούρια και οι ψύλοι τον συντροφεύβουν σε κάθε του βήμα, ενώ αν φύγει από το σπίτι θα γυρίσει πίσω λασπωμένος στην καλύτερη των περιπτώσεων και θα πηδήξει πάνω σου, αφού πρώτα βεβαιωθεί πως φοράς το καθαρό σου πουκάμισο.

*Παρόλο που οι γατες πλεονεκτούν ασύγκριτα σε σχεση με τους σκύλους κατέχουν προκλιτικά χαμηλό ποσοστό στην επιλογή (κυρίως των μικρότερων ηλικιών) για κατοικίδιο.

Ο Τζέισον Κλαρκ και το “τσιμπούρι”
Τον Νοέμβριο του 1979, η CIA ξεκινάει ένα πείραμα ανθρώπινης συμπεριφοράς. Επικεφαλής του πειράματος ορίζεται ο κορυφαίος πράκτορας Τζέισον Κλαρκ. Το πείραμα με κωδικό όνομα “Τσιμπούρι” είχε δύο στάδια. Αρχικά δώθηκαν μεγάλες επιδοτήσεις για καταστήματα pet shop. Οι επιδοτήσεις περιλάμβαναν από κατασκευές μέχρι εξοπλισμό και ράφια, και φυσικά αγορά τόσο κατοικιδίων όσο και αξεσουάρ, τροφών και είδων καλωπισμού.
Το δεύτερο στάδιο, ήταν η κυριολεκτική πλημμύρα της αγοράς με έντυπα που προωθούσαν τα κατοικίδια σκυλιά. Σαν παράδειγμα αναφέρω ορισμένα: Σεραφίνο, Σνούπι, Ιντεφίξ, Πλούτο, Ραν Ταν Πλαν. Οι πιτσιρικάδες αγόραζαν τα έντυπα και εντυπωσιαζόντουσαν από τις εικόνες με τους σκύλους ήρωες. Αλλά το σχέδιο βούρκωνε, γιατί αυτές οι εικόνες ήταν στατικές.

Μοιραία το δεύτερο στάδιο εξελίχθηκε και περάσαμε στα κινούμενα σχέδια, αυτά που αναφέρω στον πρόλογο. Οι παλιοί ήρωες άρχισαν να κινούνται και το σημαντικότερο; Να μιλάνε! Τα παιδικά μυαλουδάκια δηλητηριάστηκαν με υποσυνείδητα μηνύματα και αναφορές όλο νόημα. Τα κινούμενα σχέδια επηρέαζαν το παιδί και παρακάλαγε τους γονείς του να αποκτήσει σκύλο, αλλά φτάνοντας στο pet shop έβλεπε και τις γάτες. Ένα ποσοστό 63,4% άλλαζε γνώμη!

Η κατάσταση έφερε σε αδιέξοδο τον Τζέισον Κλαρκ, που δεν μπορούσε να απαγορεύσει τις γάτες από τα pet shop, για να μην κινήσει υποψίες. Τη λύση του την έδωσε ο γιός του αδελφού του. Μία μέρα σε ένα οικογενιακό δείπνο, ο τρίχρονος τότε ανηψιός του, καθώς του έδειχνε κάποια βιβλία του, απόφευγε ένα συγκεκριμένο. Ο Τζέισον παρατήρησε πως ο ανηψίος του τρόμαζε από μία άσχημη μορφή ενός κλόουν ντυμένου στα κίτρινα (στο μέλλον θα αναφερθώ και σ’ αυτό το κεφάλαιο). Έτσι, του ήρθε η ιδέα που έμελε να γράψει το όνομα του στα χρυσά κεφάλαια της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Η ιδέα ήταν απλή. Παρουσίασαν στα κινούμενα σχέδια, τις γάτες σαν διαβολικές μορφές, σατανικά υποχείρια ακόμη και βουλιμικά κτήνη. Έτσι εμφανίστηκαν γάτες όπως η Ψιψινέλ που κηνηγάει τα εύθραυστα στρουμφ, ο Συλβέστερ που έχει εμμονή με ένα ανυπεράσπιστο καναρίνι ακόμη και ο γάτος του Mad που φαίνεται κομπάρσος στη σειρά Επιθεωρητής Σαϊνης, αλλά η παρουσία του και μόνο δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Να σημειωθεί επίσης ότι σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις, υπήρχε κι ένας σκύλος ο οποίος έσωζε τη μέρα! Το αποτέλεσμα ήταν το πείραμα “Τσιμπούρι” να αποδώσει τα μέγιστα.

*Η CIA επέλεξε να ‘επιτεθεί’ αρχικά στις νεαρές ηλικίες μέσω στων κινούμενων σχεδίων εμφανίζοντας τις γατες ως ‘κακές’ ενω τους σκύλους ως ‘καλούς’.

H χρυσή δεκαπενταετία 1985 – 2000
Το 1985, ο Τζέισον Κλάρκ μετακομίζει στη Βοστόνη. Εκεί γνωρίζει τη Καναδικής καταγωγή τραγουδίστρια της Φολκ Τζόνι Μίτσελ και τη βοηθάει στην ηχογράφηση του άλμπουμ της με τίτλο “Dog Eat Dog”, ένας ακόμη εύστοχος συμβολισμός των illuminati troll. Από εκεί και πέρα ένας χείμαρος νέων τραγουδιστών και συκροτημάτων θελημένα ή κατά λάθος μπήκαν στο πείραμα “Τσιμπούρι”. Το 1990 ιδρύεται το Αμερικάνικο συγκρότημα Dog Eat Dog, ενώ δύο χρόνια μετά οι Hard Rockers Γουάραντ ονομάζουν το τρίτο τους άλμπουν Dog Eat Dog. Μεγάλοι καλλιτέχνες ζωγραφίζουν πίνακες με σκύλους να παίζουν πόκερ, ενώ έργα του παρελθόντος που απεικονίζουν σκύλους να ποζάρουν πλάι στην jet-set και τους ευγενεις της Ευρωπαϊκής ηπείρου, κοσμούν μεγάλες σάλες δημοσίων χώρων. Κυνηγετικοί σύλλογοι ιδρύονται σε όλες τις χώρες του κόσμου, ενώ εκπομπές με σκύλους παίζουν ασταμάτητα στην τηλεόραση, όπως σήμερα παίζουν οι εκπομπές μαγειρικής. H δεκαπενταετία 1985 – 2000 βομβαρδίζει ουσιαστικά τον μέσο άνθρωπο με υποσυνείδητα μυνήματα υπέρ της κυνοφιλίας. Από τα περιοδικά που αναφέραμε, τις σειρές, τα τραγούδια, τα έργα τέχνης, όπου και να κοιτάξεις βλέπεις το έργο του τετραπέρατου Τζέισον Κλαρκ και της σατανικής ομάδας του.

*Τζέισον Κλάρκ ηταν ο ‘εγκέφαλος’ και εμπνευστής του σχεδίου ‘Τσιμπούρι’. Σε άκρως απόρρητο έγγραφο προς τις Ρωσσικες αρχές αναφέρει χαρακτηριστικά: ‘Σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να σταλεί γάτα στο διάστημα, παρα μονο σκύλοι ή αν αυτο δεν ειναι εφικτό  μαϊμούδες’.

Τα πρώτα σημάδια της επαναστατικής συνείδησης
Η νέα χιλιετεία δεν έφερε μόνο άθλια σουβενίρ για το τέλος του κόσμου και αποτυχημένους προφήτες. Τα πρώτα χρόνια της έφεραν κοντά ανθρώπους με τις ίδιες ανυσηχίες για την περιθωριοποίηση των αγαπημένων γατιών. Η αρχή της “επανάστασης” κατά πολλούς έγινε με την ίδρυση της μη κρατικής, μη κερδοσκοπικής εταιρίας “Le Chat”. Η βιτρίνα της εταίριας ήταν παραγωγή και πώληση καλλυντικών για το σπίτι. Σαπούνια, σαμπουάν και οδοντόπαστες κατέκλυσαν τα ράφια των υπεραγορών και λόγω της χαμηλής τους τιμής και εξαιρετικής ποιότητας σύντομα αρκετά σπίτια γέμισαν με τις συσκευασίες που είχαν σήμα τους τη μαύρη γατούλα.

Η αντίδραση των Illuminati ήταν άμεση. Πολυεθνικές εταιρίες όπως η P&G, η Unilever και η Johnson & Johnson έφτιαξαν αντίστοιχα προϊόντα τα οποία πουλούσαν σε χαμηλότερες τιμές, οικογενιακές συσκευασίες και προσφορές. Το αποτέλεσμα που ήθελαν ήταν να ξεχάσει ο κόσμος την “Le Chat” όπως και τελικά έγινε. Αλλά ο πυρήνας της επανάστασης είχε ενεργοποιηθεί ήδη. Πολλοί ήταν οι άνθρωποι που ξαναγύρισαν σε ενναλακτικά κατοικίδια και κυρίως στις γάτες.

H δεύτερη αφύπνηση έγινε με τον αγαπημένο τρόπο των αντιπάλων μας. Ο Τζιμ Ντέιβις με τον πορτοκαλί γάτο του Γράρφιλντ ξεπλένει τα δηλητηριασμένα μυαλά μας, ενώ στις επιτυχημένες σειρές κινουμένων σχεδίων Σρεκ, ένας γάτος με ισπανική προφορά παίζει στο πλευρό του πράσινου ήρωα σημαντικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Στις μέρες μας, ο Γράμπυ Κατ είναι ένας γάτος που έχει κερδίσει τον κόσμο με τις φοβερές ατάκες του.

Ο ρόλος μου στη νέα τάξη πραγμάτων
Φίλε, φίλη που διαβάζεις αυτό το άρθρο, να ξέρεις ότι ποτέ δεν είναι αργά. Καμία κατάσταση δεν είναι μη αναστρέψιμη. Ο ίδιος ο γραφών, είχε υποστεί πλήση εγκεφάλου από μικρή ηλικία, όπως αναφέρω και στον πρόλογο και μεγάλωσε με γονείς που είχαν πέσει θύματα της προπαγάνδας των νεοταξιτών, έχοντας πάντοτε σκύλο στην αυλή του. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Παρότρυνε τους φίλους και γνωστούς σου να υιοθετήσουν μία γάτα ή κάποιο άλλο ζωάκι εκτός σκύλου. Αν έχεις ήδη σκύλο, ζήσε ειρηνικά μαζί του τα όσα χρόνια θα μπορέσει να σου κρατήσει συντροφιά και έπειτα μην πέσεις ξανά στην ίδια παγίδα. Το ξέρω πως σε κοιτάει με τα υγρά, λυπημένα του ματάκια, αλλά κι αυτός στο κόλπο είναι. Μαζί θα κάνουμε τη διαφορά. Μπορεί η δική σου συμμετοχή να μοιάζει σταγόνα στον ωκεανό, αλλά μη ξεχνάς πως ο ωκεανός αποτελείται από σταγόνες!

2013
Τάκης Τζαμαλίκος