Κορωναίος CoV-2 2019 | Όλη η αλήθεια

Η αόρατη αρχή: Κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου πολέμου χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά τα χημικά όπλα, τότε με την μορφή αερίων οπως: δακρυγόνα, το καυστικό αέριο μουστάρδας! και σε θανατηφόρους παράγοντες το φωσγένιο και το χλώριο. Όμως η αποτελεσματικότητα τους ήταν χαμηλή. Επίσης πολλές φορές λόγο της αλλαγής του ανέμου οι επιτιθέμενοι κατέληγαν θύματα των χημικών όπλων που ειχαν χρησιμοποιήσει, μιας και οι άνεμος τα έφερνε πισω σε αυτούς. Μετα το τέλος του Α’ Παγκοσμίου πολέμου, η τοτε Σοβιετική Ένωση αποφάσισε να αναπτύξει ένα νέο πρόγραμμα βιοχημικού πολέμου με την κωδική ονομασία XV-4 ή αλλιώς Kорона.

Το Πρόγραμμα XV-4 Kорона: Το πρόγραμμα / όπλο αυτό αφορούσε σε έναν Ιό, τον οποίο οι επιτιθέμενοι θα εκτόξευαν προς τα αντίπαλα στρατεύματα. Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε σε μυστικά εργαστήρια στην Σιβηρία και την Μογγολία, όμως εγκαταλείφθηκε γυρο στο 1929 οταν και ο Γκριγκόρι Ρασπούτιν έπεισε την τότε Αυτοκράτειρα Αλεξάνδρα οτι μπορεί με τις υπερφυσικές του δυνάμεις να καταστρέψει έναν ολόκληρο στρατό -Μόνος του!- Πράγμα που τελικά αποδείχθηκε ψευδές και έτσι τον αποκεφάλισαν. Ομως το πρόγραμμα βιοχημικού πολέμου XV-4 Kорона είχε ηδη εγκαταλειφθεί για πάντα. Ωστόσο ενας Γερμανός διπλωμάτης ο Μαχιμίλιαν ΓένκερμαΪστερ αντέγραψε την φόρμουλα του προγράμματος και την μετέφερε μυστικά στην αποδεκατισμένη και οικονομικά κατεστραμμένη τότε Γερμανία.

Το παιχνίδι της μοιρας: 30 Ιανουαρίου 1933, ο Αδόλφος Χίτλερ διορίστηκε από τον πρόεδρο του Ράιχ ως ηγέτης του Εργατικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (NSDAP) και λιγο αργότερα καταλαμβάνει την εξουσία. Στον στενο κυκλο του ναζιστικού κόμματος NSDAP βρισκόταν και ο Μαχιμίλιαν ΓένκερμαΪστερ. Την 1 Σεπτεμβρίου του 1939 Ξεσπάει ο Β’ Παγκόσμιος πόλεμος. Η Γερμανία χρησιμοποιώντας τον πανίσχυρο στρατό που ειχε κρυφά αναπτύξει αλλα και την στρατηγική του “Αστραπιαίου Πόλέμου” κατακτά τη μια χωρα μετα την αλλη. Ομως η Μαχη το Στάλινγκραντ θα αποδειχθεί η μοιραία κάμπη.

Η Κρίσιμη μαχη του Στάλινγκραντ: Ιουλίους 1942 ο Χιτλερ διατάσσει την επίθεση στο Στάλινγκραντ. Για πολλούς λογους, ένας απο αυτούς: Ηθελε να γελοιοποιήσει τον Ιωσήφ Στάλιν, προς τιμήν του οποίου η πολη πήρε το όνομα της. Ομως τα πράγματα δεν πανε καλα για τους Γερμανούς και έως τον Δεκέμβριο του 1942 Η αντίσταση τον Σοβιετικών τους εχει συντρίψει. Οι Γερμανοί πλέον μετράνε χιλιαδες νεκρούς και απώλειες. Τοτε ο Μαχιμίλιαν ΓένκερμαΪστερ μιλάει στον Χίτλερ για το προγραμμα XV-4 Kорона. Ο Χίτλερ ενθουσιάζεται και ζητάει από τα επιτελεία του να κατασκευάσουν το οπλο, ελπίζοντας οτι με αυτο θα κερδίσει την μαχη το Στάλινγκραντ.

Το προγραμμα βιολογικού πολεμου “Κορόνα”: Ιανουάριος του 1943, οι Στρατηγοί του Χίτλερ τον παροτρύνουν τα οπισθοχωρήσουν απο το Στάλινγκραντ, πριν ειναι παρα πολυ αργα όμως ο Χιτλερ επιμένει να παραμείνουν. Το οπλο με την κωδική ονομασία: “Corona” ειναι έτοιμο και εχει ηδη μυστικά μεταφερθεί στην πρώτη γραμμή των Γερμανικών στρατευμάτων που βρίσκονται ακομα στο Στάλινγκραντ. Βράδυ της 14ης Ιανουαρίου 1943: Η Β’ πυροβολαρχία των SS υπο την διοίκηση του Χανς Σβέν ξεκινάει την επίθεση με το Βιολογικό οπλο: Corona το οποιο αφορά έναν υπερ-μεταδιδόμενο θανατηφόρο Ιο. Το θυμα που μολύνεται πεθαίνει εντός 2-3 ημερων απο ακατάσχετο φτέρνισμα! Επισης ο Ιος προκαλεί στους αντρες επώδυνη και παρατεταμένη στύση, καθώς και στις γυναίκες πρήξιμο τον μαστών αλλα και έντονη ερωτική επιθυμία. Ετσι ο Ιος γίνεται ακομα πιο ευκολα μεταδιδόμενος.

Το τελος του Τέλους: Η αρχική επίθεση βρίσκει τους Σοβιετικούς απροετοίμαστους. Σε μόλις 11 ημέρες μετρούν χιλιάδες θύματα. Μη μπορώντας να καταλάβουν τι τους συμβαινει βρίσκονται σε απόλυτη σύγχυση, ενω οι δυνάμεις των SS συνεχίζουν να βομβαρδίζουν με βοβες Corona. Ο Χιτλερ ειναι ενθουσιασμένος. Oμως μια μεγαλη ανατροπή θα αλλαξει ολοκληρωτικά το ρους της ιστορίας. Ο Ελληνικής καταγωγής επιστήμονας, επι εποχής της Αυτοκράτειρας Αλεξάνδρας, Γκρικόρι Παπαντόπουλάοφ. Ενημερώνεται για την κατασταση στο Στάλινγκραντ και αμέσως καταλαβαίνει οτι πρόκειται για το πρώην Σοβιετικό βιοχημικό προγραμμα XV-4 Kорона, στο οποιο συμμετείχε ο ίδιος. Καλει άμεσα τον αρχηγό τον Σοβιετικών στο Στάλινγκραντ: Στρατηγό Αργκίρι Καουνέσκο τον οποίο ενημερώνει για το ειδος της επίθεσης, αλλα κυρίως, του δινει την φορμουλα του αντίδοτου! Το οποίο ειχαν αναπτύξει παράλληλα με το πρόγραμμα XV-4 οι Σοβιετικοί, ώστε να αποφύγουν τυχών φίλιες απώλειες κατα την χρήση του όπλου. Ετσι ο Κόκκινος στρατός, έχοντας πλέον το αντίδοτο, αναδιοργανώνεται και αντεπιτίθενται. Τον Φεβρουάριο του 1943 υπό την διοίκηση του Στρατηγού Αργκίρι Καουνέσκο συντριβούν ολοκληρωτικά τους Γερμανούς, δίνοντας την υπεροχή στον Κόκκινο Στρατό, ο οποίος την κράτησε μέχρι το τέλος του πολέμου.

Ο Ιός Coronavirus SARS–CoV-2 σήμερα: Ο Β’ Παγκόσμιος πόλεμος ειναι παρελθόν. Ολα τα μυστικά οπλα και οι φόρμουλες εχουν καταστραφεί. Όμως στα περίχωρα του Στάλινγκραντ, στην ακατοίκητη περιοχή Τουρπαρώφ φιλοξενείται ενας βιότοπος που τράβηξε το ενδιαφέρον κάποιον Κινέζων επιστημόνων. Εκει ζει ενα είδος νυχτερίδας το οποίο παρατηρήθηκε ο συνουσιάζονταν πολυ συχνότερα απο καθε αλλο είδος, κατα συνέπεια ο πληθυσμός τους αυξάνονταν ραγδαία. Ετσι αποφάσισαν να μελετήσουν το φαινόμενο. Αυτο που δεν γνώριζαν ηταν οτι οι νυχτερίδες μετέφεραν μια μεταλλαγμένη μορφη τους Ιου Corona ο οποίος με κάποιον τρόπο ειχε επιβιώσει και ειχε μεταλλαχθεί, τοσα χρόνια μετα την μάχη του Στάλινγκραντ. Ενα απο τα μέλη της επιστημονικής ομάδας ο Ρουμπιτσάμι Χαραζτίντο, μολύνθηκε από τον Ιο κατα τις μελέτες, τον οποίο μετέφερε πισω στην πατρίδα του. Ο Ιος μεταλλάχτηκε ξανά! Χάνοντας σχεδόν ολες τις αρχικές του ιδιότητες, κάνοντας τον να μοιάζει σαν μια κοινή γρίπη, ωστόσο δεν έχασε την υψηλή μεταδοτικότητα του.

Κανείς εως σήμερα -Ουτε η επιστημονική κοινότητα- γνώριζε τι πραγματικά είχε γίνει. Τωρα και για πρώτη φορά ολοι μπορούν να γνωρίζουν τι στα αλήθεια έχει συμβεί. Τον νεο Ιο τον ονόμασαν αρχικά: SARS Cov-2/19 GTX 6GB Titanium – Αλλα επειδή το ονομα ηταν πολυ μεγάλο και παρέπεμπε περισσότερο σε κάρτα γραφικών αποφάσισαν να τον μετονομάσουν. Χωρίς να γνωρίζουν οτι συνδέεται με το πρόγραμμα XV-4 Kорона των Σοβιετικών και αργότερα το πρόγραμμα Corona των Ναζί, τον ονόμασαν: Coronavirus λόγο του χαρακτηριστικού σχήματος της εξωτερικής του μεμβράνης του, που μοιάζει με Στέμμα! (Corona στα λατινικά).

Αυτη ειναι ολη η αλήθεια για τον Κορωναίο και το πως φτάσαμε σήμερα στην πανδημία του. Μείνετε Ψυχρόαιμοι, ακολουθήστε τις οδηγίες των ειδικών, βάλτε και λίγο Χιούμορ και ολα θα πανε καλά.

14 Μαρτίου 2020
Καούνης Γιώργος