PDFΕκτύπωσηE-mail

Τι έγινε στο Τουρνουά "Γεώργιος Καούνης";

Οι αγαπημένοι μου φίλοι + κουμπάροι  απο το Dfantasy στην Κέρκυρα στις αρχές του 2009 έκαναν ενα FNM Magic the gathering προς τιμή μου (τους ευχαριστώ άπειρα). To FNM "Καούνης Γεώργιος" Να το άρθρο απο το τουρνουά γραμένο όπως πάντα απο τον ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ! GRI!...

Τι είναι το Magic;...

Γράφει ο (μοναδικός) Γρηγόρης Π.

"Λοιπόν..

Σαββάτο απόγευμα, ενθουσιασμός μεγάλος, γιορτινή ατμόσφαιρα, όλα ωραία. Ξεκινήσαμε με τις τυπικές φωτογραφίες, αλλά Στάμος, αυτή τη φορά με μπύρα ως extra αξεσουάρ!


Καούνης αλλά Στάμος

Η προσέλευση του κόσμου γι ακόμη μια φορά ήταν μεγάλη. Μικροί και μεγάλοι μαζεύτηκαν για να δουν τον Καούνη από κοντά, μερικοί τυχεροί τον άγγιξαν κιόλας! Πριν το τουρνουά είχαμε την απονομή των επάθλων στη νικήτρια ομάδα του τουρνουά της προηγούμενης ημέρας. Κώστας και Σωκράτης είχαν την τιμή και φωτογραφηθούν με τον Καούνη και να πάρουν ένα Wrath of God και έναν Yosei, the Morning Star υ-π-ο-γ-ρ-ε-γ-α-μ-μ-ε-ν-α!


Απονομή στους νικητές του two headed giant!

Αγωνιστικά ο ανταγωνισμός ήταν πραγματικά αγχωτικός. Το format ήταν Knock Out Extrended και τα χαμόγελα αισιοδοξίας φάνηκαν στα μουδιασμένα χείλη των παικτών όταν μαθεύτηκε ότι ο Καούνης δεν θα συμμετέχει στο τουρνουά, αλλά στα side events. Λογικό ο κόσμος να ανακουφηστεί με αυτή την απόφαση, καθώς ο μεγάλος Γκουρού δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι!

Είχαμε 14 παίκτες που συμμετείχαν στο τουρνουά. 14 θαραλέους νέους που αγωνίστηκαν για την τιμή και δόξα του ονόματος τους! Στον πρώτο γύρο Σωκράτ(κ)ης και Στέφανος πήραν bye, οι υπόλοιποι 12 έπαιξαν μεταξύ τους. Μετά από 40 λεπτά μας είχαν αφήσει ο Μάριος (BU Aggro), Κωνσταντίνος (Affinity), Αλέξανδρος (RG Land Destruction), Πέτρος (WG Glare Beatdown), Βασίλης (Elves) και Σπύρος (BU Mill).


Ο Μάριος φαίνεται να ελέγχει το match, αλλά τα φαινόμενα απατούν!


Υπόδειγμα Pile Shuffling από τον Βασίλη

Με το που ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος, άρχισαν και τα humilliation or booster side events! Ο χαμένος κάθε τραπεζιού είχε τη δυνατότητα να παίξει με Καούνη, Γιώργο ή Γρηγόρη και αν κέρδιζε ο αντίπαλος του να τον κέρναγε Booster της επιλογής του! Η διαδικασία έγινε με κλήρωση και τον χορό έσυρε ο Σπύρος με τον Καούνη!


Humiliation or Booster match


And humiliation it is!

Οι απώλειες για τον δεύτερο γύρο ήταν: Κώστας (Mono Black Aggro), Μιχάλης (Mono Green Artifact Control), Κώστας (Esper Control) και Σωκράτης (White Weenie). Σε αύτο το γύρο είχαμε και το πρώτο Booster αφού ο Αλέξανδρος παίζοντας εξαιρετικά κέρδισε τον Γρηγόρη και τα Μανιτάρια του!


Ο ξάδελφος κερδίζοντας τον Γιώργο πήρε το Booster του!


Στέφανος vs Σπύρος ύπο το βλέμα του κυνηγού ταλέντων - Μιλτιάδη


Το δεύτερο ζευγάρι της τελικής τετράδας, Σωκράκης και Chris

Έτσι μετά το τέλος του τρίτου γύρου, Σωκράκης (Affinity) και Στέφανος (Mono Blue Permission) μας αποχαιρέτησαν και στον τελικό βρέθηκαν οι Σπύρος (Mono White Control) και Chris (Red Deck Wins). Το γεγονός προκάλεσε συγκίνηση και απερίγραπτη χαρά στον Καούνη!

Παράλληλα με τον τελικό, έγινε το μεγαλύτερο σε διάρκεια Booster or Humiliation match! Καούνης και Κώστας συγκρούστηκαν σε ένα match δίχως αύριο, με τον Καούνη να κερδίζει τελικά κάνοντας abuse τον sensei Eight and a Half Tails! Το match κράτησε μία ώρα. Στο 45 λεπτό κι ενώ ο Καούνης κέρδιζε στο board και ο Κώστας ήταν στα 2 life οπότε το παιχνίδι ήταν τετελεσμένο γενονός, ο Κώστας παίζοντας ένα Invincible Hymn γύρισε πίσω στη ζωή!


Τι έπαιξε το παλικάρι;;;;

Έτσι τελικό είχαμε τον συνήθη ύποπτο Chris και τον Σπύρο, το καμάρι του Καούνη! Ο Chris κατάφερε να κερδίσει ενώ έχασε το πρώτο match και να χρηστεί πρωταθλητής του Καούνειου Τουρνουά Ιανουάριος 2009!!


Ζευγάρι τελικού Chris vs Σπύρος


Chris deck Wins


Χαμόγελα από τους φιναλίστ στο τέλος του event

Ραντεβού στο draft της Παρασκευής!

Α!!Φωτογραφίες (και σε μεγάλη ανάλυση παρακαλώ) εδώ!"

 

*************************************
Απο το επίσημο site dfantasy.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

JoomSpirit