αν και οι εραστές θα χαθούν, η αγάπη όμως όχι...

Καλώς ήρθες ξένε!... (θέλεις ένα ποτήρι νερό;): Αυτό είναι το προσωπικό μου blog, εδώ μπορείς να βρεις αρκετά πραγματούδια για εμένα, άλλα κυρίως μπορείς να βρεις ότι έχω γράψει κατά καιρούς. πραγματικά ΔΕΝ αξίζει να ασχοληθείς εκτός αν δεν έχεις τίποτε καλύτερο να κάνεις!... (Πάτα εδώ για να δεις την γνώμη των άλλων επισκεπτών για αυτό το site). Βασικά σκότωνα την ώρα μου φτιάχνοντας αυτό το site (το 2008) όμως τελικά γέμισε με διάφορα πράγματα και άρχισε να μου αρέσει.

ΟΚ! Βασικά αν επιμένεις να συνεχίσεις καλή περιήγηση! Αν έχεις διάθεση στείλε και κανένα μήνυμα ή γράψε κάτι στον τοίχο και αν θες κλικαρε εδώ για να συμμετέχεις στο μεγάλο 'Υπαρξιακό Ερωτηματολόγιο' με ερωτήσεις για την ζωή άλλα και την καθημερινότητα (Έχει πλάκα και είναι ανώνυμο). Ασφαλώς μη ξεχάσεις να κατεβάσεις την Αλεξάνδρα το Τάβλι μας.

με εκτίμηση
Καούνης Γιώργος

Υ.Γ.:
Κατά καιρούς θα βάζω διάφορά καλούδια εδώ και θα το εμπλουτίζω με περισσότερες παπαριτσες, όπως κείμενα, νέα μου αλλά κυρίως ιδέες για το πώς να την “κάνουμε”, τρόπους για να σκότωσες την πεθερά σου και τέτοια ξέρεις εσύ τώρα! Οπότε περνά πότε, πότε καμία βολτίτσα ίσως στο μέλλον να έχει περισσότερο ενδιαφέρον!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ :
Η περιήγηση συνεχίζετε με δική σας ευθύνη! ΤΙΠΟΤΕ σοβαρό δεν θα βρεις σε αυτό το site!

ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΚΑΜΙΑ Ευθύνη δεν φέρω για αυτά που γράφω στο site μου! εξωγήινοι με απήγαγαν και αφού πειραματίστηκαν επάνω μου με αναγκάσανε να κατασκευάσω αυτήν την ιστοσελίδα! Ωστόσο αν κάτι από αυτά που γράφονται, εμφανίζονται, αναφέρονται στην ιστοσελίδα αυτή σε θίγει με οποιοδήποτε τρόπο στείλε ένα email για να το αφαιρέσω (ελπίζοντας ότι δεν θα το πάρουν χαμπάρι οι εξωγήινοι)... αυτά!

 
JoomSpirit